ТЕРМИН ЗА ПОЛАГАЊЕ СТРУЧНОГ ИСПИТА ЗА ЧУВАРА ЗАШТИЋЕНОГ ПОДРУЧЈА - ФЕБРУАРСКИ РОК 2023. ГОДИНЕ

Полагање стручног испита за чувара заштићеног подручја у фебруарском року 2023. године ће се одржати 23. фебруара 2023. године.

О тачном термину и распореду кандидата за полагање испита, Министарство ће накнадно, електронском поштом, обавестити управљаче заштићених подручја који су поднели за своје кандидате комплетну документацију и пријаву за полагање испита.

Стручни испит се састоји из општег дела (полаже се у облику теста) и посебног дела (полаже се пред члановима Комисије, усмено). Посебни део испита полагаће само кандидати који положе општи део. Оба дела испита полагаће се у истом дану. Кандидати који су у претходном испитном року положили општи део испита полагаће само посебни део испита.

Стручни испит за чувара заштићеног подручја у фебруарском року полагаће се у згради СИВ-а III, Омладинских бригада 1, Београд, у следећем термину:

  • 23. фебруара 2023. године, у сали Протокола на I спрату, општи део испита са почетком у 1000 часова (тест), а посебни део испита (усмени) са почетком у 1130 часова.

Приликом уласка у зграду неопходно је пријавити се обезбеђењу зграде (понети личну карту) и сачекати у холу.