Позив за учешће на видео конференцији у оквиру Јавне расправе о Нацрту закона о контроли опасности од великих удеса који укључују опасне супстанце

Министарство заштите животне средине позива представнике државних органа и организација, привредне субјекте, пословна удружења, стручну јавност, међународне организације, организације цивилног друштва и друга заинтересована лица, да учествују на видео конференцији која се спроводи у оквиру Јавне расправе о Нацрту закона о контроли опасности од великих удеса који укључују опасне супстанце.

Видео конференција о Нацрту закона о контроли опасности од великих удеса који укључују опасне супстанце одржаће се 21. децембра 2021. године од 10:30 – 12:30 часова путем Webex  платформе.

Видео конференцији се може приступити путем линка:

Meeting link: https://ekologija.webex.com/ekologija/j.php?MTID=m853ec711c28f90b5b5a057af61358cc7
Meeting number: 2365 512 1053
Password: Umb8mq3x5RN

Јавна расправа о Нацрту закона о контроли опасности од великих удеса који укључују опасне супстанце спроводи се у периоду од 10. децембра 2021. године до 29. децембра 2021. године.

Јавни позив за учешће у Јавној расправи о Нацрту закона о контроли опасности од великих удеса који укључују опасне супстанце објављен је на сајту Министарства заштите животне средине и можете га преузети са овог линка: https://www.ekologija.gov.rs/informacije-od-javnog-znacaja/javne-rasprave/javni-poziv-za-ucesce-u-javnoj-raspravi-o-nacrtu-zakona-o-kontroli-opasnosti-od-velikih-udesa-koji-ukljucuju-opasne-supstance