Позив за учешће на другој видео конференцији у оквиру Јавне расправе о Нацрту закона о контроли опасности од великих удеса који укључују опасне супстанце

Министарство заштите животне средине позива представнике државних органа и организација, привредне субјекте, пословна удружења, стручну јавност, међународне организације, организације цивилног друштва и друга заинтересована лица, да учествују на другој видео конференцији која се спроводи у оквиру Јавне расправе о Нацрту закона о контроли опасности од великих удеса који укључују опасне супстанце.

Прва видео конференција о Нацрту закона о контроли опасности од великих удеса који укључују опасне супстанце одржана је 21. децембра 2021. године од 10:30 – 12:30 часова путем Webex  платформе.

Друга видео конференција о Нацрту закона о контроли опасности од великих удеса који укључују опасне супстанце одржаће се 27. децембра 2021. године од 12:00 – 14:00 часова путем Webex  платформе.

Видео конференцији се може приступити путем линка:

Meeting link: https://ekologija.webex.com/ekologija/j.php?MTID=mb61f1cba725c573af3312…

Meeting number: 2360 912 1450

Password: G7rc4mFcWD5

Јавна расправа о Нацрту закона о контроли опасности од великих удеса који укључују опасне супстанце спроводи се у периоду од 10. децембра 2021. године до 29. децембра 2021. године.

Јавни позив за учешће у Јавној расправи о Нацрту закона о контроли опасности од великих удеса који укључују опасне супстанце објављен је на сајту Министарства заштите животне средине и можете га преузети са овог линка: https://www.ekologija.gov.rs/informacije-od-javnog-znacaja/javne-rasprave/javni-poziv-za-ucesce-u-javnoj-raspravi-o-nacrtu-zakona-o-kontroli-opasnosti-od-velikih-udesa-koji-ukljucuju-opasne-supstance